Edition Rabten

Buddhista szakirodalom

Magyarul

Deutsch

Français

English

Buddhista szakirodalom

1977 óta élvezhetik a szerencsés tanítványok Gese Rabten Rinpocse és Gonszár Rinpocse mélyreható és széleskörű előadásait.

E két felülmúlhatatlan mester tanításai nagyon értékes segítséget nyújthatnak bárkinek, vallási hovatartozás nélkül, akár a mindennapi életben, akár a Dharmának szentelt intenzív gyakorlatban. Lehetőségeinkhez mérten próbáljuk ezeket a tanításokat elérhetővé tenni a modern médián keresztül is, mind európai, mind ázsiai nyelveken egyaránt.

Bármely módon is érik el a szerencsés tanítványokat a Buddha tanításai mestereink közvetítésével, mindenképp megíndító élmény lesz, tiszta szavakba öntve. A kolostorainkban tanuló diákok kiterjedt és pontos tanításban részesülnek, és többségük a tibeti nyelvben is megfelelő jártasságot szerez.

A szanga különböző európai és ázsiai anyanyelvű tanítványokból áll. Sokan közülük kiváló fordítók, akik mindent megtesznek azért, hogy megfelelően adják át másoknak a Buddha-dharma tanításait a saját anyanyelvükön. Azt teszik az igen tisztelt Gonszár Rinpocse irányítása alatt, aki maga is beszél több ázsiai és európai nyelvet és aki határtalan tudással bír, az ősi buddhista és nem-buddhista kulturákkal és történelemmel kapcsolatosan.

Reméljük, hogy ennek fontosságának és megíndító élményének az ízére Önök is ráéreznek, amikor találkoznak a Buddha szavaival mestereink tolmácsolásában minden egyes publikációnkban.

© 17.07.24 Rabten Choeling • EditorialData protection